Spar penge ved at slibe dit gulv

29 oktober 2021
Steffen Petersen

advertorial

Det er de færreste mennesker, som er komplet ligeglade med hvad ting koster, hvis de skal have lavet. Det gælder også, hvis man ønsker at pifte sit gulv op. Her kan man spare penge, hvis man har et trægulv og vælger at få det slebet fremfor at få lagt et nyt. I dette indlæg kommer vi ind på, hvad det kan gøre for et gulv, hvis man vælger at få det slebet.

Det giver gulvet nyt liv

Det mest praktiske der er ved, at man får sit gulv slebet, det er at man kan give det helt nyt liv. Ved at få sit trægulv sleben, så kan man nemlig fjerne de flere års skavanker, som gemmer sig på overfladen. Man kan få fjernet misfarvning, som er kommet af, at man har gået med sko på indenfor, og man kan få fjernet splinter, små hak og ridser.

En slibning er derfor en god og billig måde, hvorpå man kan give sit trægulv nyt liv. Ja næsten så det ligner, at man har fået helt nyt gulv på. Hvis du vil høre mere om hvordan det kan give nyt liv, så tag fat i en gulvsliber Aarhus, eller en der bor nær dig. De vil med garanti kunne svare på det, som vi ikke kommer ind på i dette indlæg.

En slibning har mange fordele

Udover at kunne give sit gulv nyt liv, så er der også andre fordele, som følger med, hvis man får sit gulv slebet. Man kan blandt andet overveje, om man vil behandle sit gulv efter man har fået det slebet. En behandling kan eksempelvis være en lak behandling, hvor man får et lag klar lak ovenpå sit trægulv. Ved at gøre dette, så kan man få et beskyttende lag, så man ikke slider direkte på gulvet, men hvor man blot slider på lakken og giver den skader.