Skift til et mobilabonnement til en skarp pris

19 januar 2020
Michelle Løhde Nielsen
Skift til et mobilabonnement til en skarp pris

Er du på udkig efter et nyt mobilabonnement til en god pris? Så er OiSTER et rigtig godt valg. Hos OiSTER finder du nemlig nogle af markedets bedste priser, og de er derfor også blevet et af de førende teleselskaber i Danmark. 

Find det abonnement der passer til lige netop dig

Du kan vælge imellem forskellige pakker hos OiSTER mobil, så du kan finde den, der matcher dine ønsker og behov. Du kan finde priser fra kun 49 kr. om måneden, så der er rig mulighed for at finde et billigt abonnement, der er til at betale. 

Hvis du gerne vil have et ubegrænset abonnement med fri tale og fri data, så kan du få det til kun 149 kr. om måneden. På trods af at det er deres dyreste abonnement, så er det stadig en rigtig lav og god pris.

Hvis du til gengæld ikke bruger din mobil særlig meget, så kan OiSTER Basic være et godt valg. Det er et forbrugsbaseret abonnement, der kun koster 19 kr. om måneden. Du finder også pakker, der er designet specifikt til børn, teenagere og ældre. Der findes derfor noget til enhver smag hos OiSTER. 

Få en masse gode rabatter med OiSTER 

Udover at du får et billigt mobilabonnement, så får du også en masse gode rabatter. Når du køber noget hos OiSTER, så bliver du nemlig oprettet i deres system, så du kan få direkte adgang til en masse gode tilbud og rabatter hos blandt andet Zalando, Stylepit, Hotels.com og mange flere.

Klik ind på deres hjemmeside og få et nærmere indblik i, hvad de kan tilbyde. Der er ingen binding hos OiSTER, og hvis du skal skifte fra et andet teleselskab, så hjælper de dig også med at opsige dit tidligere abonnement og samtidig få flyttet dit nummer til dit nye OiSTER abonnement.