Professionel assistance til maling af lejlighed

23 februar 2020
Astrid Pedersen
Professionel assistance til maling af lejlighed

Elsker du at bo i din lejlighed i byen – men kunne den godt trænge til en opfriskning? Så kunne du overveje at få malet hele boligen på ny. Et lag frisk maling eller måske et flot nyt tapet kan gøre underværker for din lejlighed, især hvis malerarbejdet bliver udført ordentligt. Det er således vigtigt, at du nøje overvejer hvad du ønsker dig af en renovering – og sætter den nødvendige tid af dertil.

Kan jeg selv male min lejlighed?

Det kan selvfølgelig godt lade sig gøre selv at udføre malerarbejde i hjemmet. Mange bolig ejere vælger denne prioritering af spare hensyn – så du kan for såvidt sagtens kaste dig ud i opgaven på egen hånd. Du skal blot være opmærksom på, at det langt fra er nogen gratis omgang at male. Der er meget arbejde i at male lofter, vægge og indvendigt træværk, hvis resultatet skal være smukt og ensartet. Især hvis boligen ikke er blevet renoveret i en årrække.

Først skal du undersøge, om der sidder gammelt tapet eller væv på dine vægge – for dette skal fjernes helt før du kan komme videre. Til denne opgave kan du roligt sætte en dag af per rum. Det har nemlig en tendens til at sidde rigtig godt fast – og pudset skal renses og slibes før du kan påbegynde det egentlige malerarbejde. Er der mange revner og sprækker i pudset, kan det være nødvendigt med opsætning af filt, hvis ikke revnerne skal slå igennem malingen. Og i visse tilfælde kan pudsets tilstand nødvendiggøre en fuldspartling.

Få professionel hjælp til maling af lejlighed

Selv om din lejlighedikke er særlig stor, kan malerarbejde altså godt være en omsiggribende og tidskrævende affære. Du kan i stedet vælge at lade din lokale maler løse opgaven. Få et godt tilbud på maling af lejlighed på Malerkanonen.dk