På hvilke områder kan Tetris gavne dig?

08 januar 2022
Steffen Petersen

advertorial

Tetris har været et meget populært i rigtig mange år, det har medbragt verdensmesterskaber og meget andet. Men hvad kan man bruge sin erfaring fra Tetris til i det virkelige liv? Der er rent faktisk jobmuligheder, hvor det kan være en fordel, at man har været god til Tetris. Dette skyldes, at man hurtigt kan danne et overblik, lægge en plan, og sørge for at ting passer sammen på den bedst mulige måde.

Omlæsning af skibe

Skib er meget langt væk fra Tetris, men det er alligevel et sted, hvor man vil kunne bruge sine færdigheder fra spillet. Der er mange containerskibe i dag, som bliver fyldt med rigtig mange containere af gangen. Disse containere skal læsses på en måde, så de er læsset bedst muligt ift. de forskellige destinationer der er på ruten. Dette betyder også, at der af og til skal omlæsses på skibet, så man er sikker på, at de rette containere er der hvor de skal være.

Læs mere om læsning og omlæsning af skibe her: https://hirtshalsstevedore.dk/ 

image

Som flyttemand

Når man skal flytte, så er der typisk mange flyttekasser, som er fyldt med en masse ting. Disse papkasser skal bag i en flyttebil kombineret med møbler og mange andre ting, som måske ikke er så nemmere at få placeret på en god måde. Her kan man bruge sin erfaring fra Tetris til at om rokere tingene i flyttebilen, så man kan have mest muligt med på én tur. Det kan eksempelvis være, at man skal danne et overblik over, hvordan man nemmest muligt får flyttekasserne til at passe rundt om en sofa, et spisebord eller noget helt tredje. Uanset hvad tilfældet er, så vil det i hvert fald være gavnligt, at man har sans for at sætte ting på en måde, så de passer bedst muligt sammen, og så der er plads til mest muligt på mindst muligt plads.