Opsætning af robotplæneklipper – få den bedste hjælp til at gøre det korrekt

24 februar 2021
Astrid Pedersen

Har du netop anskaffet dig en robotplæneklipper? Så kan du med fordel læse med neden for.

Hvordan foretager jeg korrekt opsætning af robotplæneklipper?

For at en robotplæneklipper skal kunne virke perfekt, og du dermed får det allerbedste ud af din nye robotplæneklipper skal den installeres og opsættes korrekt. Dette projekt indebærer flere elementer.

Først og fremmest skal du montere den til din nye robotplæneklipper hørende kanttråd. Kanttråden er det kabel som skal løbe langs kanten af din plæne og som din robotplæneklipper registrerer som en grænse for sin færden. Du kan, med andre ord, forhindre at din robotplæneklipper stikker af hjemmefra eller kører igennem dine bede – eller måske endda tager turen ned i din havedam – ved at anvende kanttråd til robotplæneklipper.

Du kan vælge at fastgøre kanttråden i jordhøjde ved hjælp af de medfølgende pløkker, eller du kan få nedgravet kanttråden under jordens overflade. Sidst nævnte mulighed kan få det kraftigste anbefales frem for den første idet korrekt nedlagt kanttråd til robotplæneklipper ikke på samme måde udgør en snuble risiko.

Når kanttråden er fræset ned i jorden bliver den hvor den skal – i hvert fald såfremt nedlægning af kanttråd til robotplæneklipper er udført korrekt. Og derfor bør du overlade denne opgave til professionelle fagfolk.

Hvem kan hjælpe mig med opsætning af robotplæneklipper?

Kabelnedlægning.dk kan hjælpe dig med alt hvad der vedrører opsætning af robotplæneklipper, fra nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper til installering og justering af den medfølgende app.

Når din app til robotplæneklipper er korrekt sat op vil du kunne styre din robotplæneklipper via en smartphone eller en tablet. Så kan du sende din robotplæneklipper i marken mens du stadig er på arbejde og komme hjem til synet af en smuk, veltrimmet plæne og duften af nyklippet græs.

Du kan kontakte Kabelnedlægning.dk for hjælp til opsætning af robotplæneklipper via hjemmesiden kabelnedlaegning.dk