Lækker og velsmagende aftensmad for hele familien med kylling i karry

Når arbejdsdagen er ved at være til ende, venter den såkaldte ulvetime – det tidspunkt, hvor man netop er kommet hjem efter at have hentet børn og købt ind til aftensmad, hvor alting er kritisk. Ungerne er utålmodige og sultne, der skal laves lektier mens mor eller far laver mad, og i virkeligheden ville man allerhelst slappe af med en pizza eller en færdigret, som blot skal en tur i ovnen eller mikrobølge ovnen.

De færreste synes, at det er sjovt at skulle svede over komfuret i timevis på netop dette tidspunkt. Man er udmattet efter en lang arbejdsdag, og trænger til ro. Det er også helt ok en gang imellem at forfalde til fast food eller en færdig ret fra supermarkedets frysedisk. Men i længden er dette hverken sundt for kroppen eller for pengepungen. Et sundt og nærende aftensmåltid bør laves fra bunden. Og dette behøver ikke at betyde, at det skal være hverken dyrt eller besværligt.

Kylling i karry – den velsmagende klassiker

Hvis du leder efter et solidt og velsmagende måltid, som hele familien kan lide, skulle du prøve den danske klassiker kylling i karry. Med en velsmagende omgang kylling i karry er du sikker på at vække lykke blandt store såvel som små i familien. Kylling i karry kombinerer det bedste fra det traditionelle danske køkken med det eksotiske og østerlandske. Og en omgang kylling i karry behøver ikke at være så stærk som sin indiske forgænger.

Kylling i karry på dansk er både aromatisk og mild mod ganen – selv de mindste kan være med, når der står kylling i karry på menuen ved familiens middagsbord. Samtidig er kylling i karry ikke den dyreste ret at fremstille. Ingredienserne findes i alle gængse supermarkeder, og de hører oven i købet til i den billige ende.

Find opskrift på kylling i karry på https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/23547/kylling-i-karry