Hyr en dygtig tekstforfatter og øg din konvertering

26 marts 2021
Astrid Pedersen

Sælger du ikke så meget, som du ønsker på din hjemmeside? Så bør du overveje at alliere dig med en dygtig tekstforfatter.

Hvordan kan en tekstforfatter øge min konvertering?

Måske har du svært ved at se hvordan mere og bedre tekst indhold på din hjemmeside skal kunne skaffe flere besøgende i din webshop eller for den sags skyld få dem til at købe mere. Men her er det at SEO kommer ind i billedet.

SEO står for Search Engine Optimization og er et vigtigt redskab når det handler om online markedsføring. SEO, eller søgemaskineoptimering som det hedder på dansk, er med til at skaffe flere kunder til din butik i den forstand at du med god SEO kan give din webshop eller hjemmeside en bedre placering på Google.

Dette er utroligt vigtigt i forhold til din konvertering. Det er nemlig forlængst påvist at det købeklare publikum stort set altid bruger Google når de ønsker at handle online.

Ved hjælp af den stærke søgemaskine Google er det altid muligt at finde en online shop som tilbyder præcis hvad man søger. Dette uanset om der er tale om produkter eller tjenester. Potentielle kunder bruger Google – eller alternativt andre søgemaskiner så som for eksempel Bing – til at søge på alt fra sportsudstyr og legetøj til gulvafslibning, malerarbejde, revisor og bogholder service samt have redskaber og tilbehør til hobby og fritid.

Samtidig er det de færreste som i forbindelse med en Google søgning vælger et resultat som ligger uden for top fem på søgeresultatsiden. Og stort set ingen bladrer videre til side to eller tre. Derfor handler det for dig om at have god SEO så du kommer til at ligge øverst på Google. Her kan en professionel tekstforfatter hjælpe.

En dygtig tekstforfatter kan nemlig sørge for læsbart og relevant indhold på din hjemmeside således at Google har nemmere ved at forstå den. Læs mere på wordpens.com.