Hvornår har børn brug for massage?

08 juli 2021
Astrid Pedersen

Børn har brug for massage af samme årsager som de voksne. Det kan være et hold i nakken som er afstedkommet af en dårlig sovestilling.

Barnet kan have smerter og spændinger i kroppen som giver anledning til uro og gråd. Og selv om børn ikke sidder i flere timer på en kontorstol hver eneste dag kan barnet faktisk godt oparbejde stivhed i kroppen – især hvis der er ubehandlede spændinger som får lov at udvikle sig.

Hvori består en børnemassage?

Under en børnemassage gør massøren i sagens natur ikke så hårdt til sagen som det er tilfældet ved massage af voksne mennesker. Det er meget vigtigt at barnet føler sig trygt i massørens hænder. Et barn som spænder op vil ikke kunne modtage behandlingen ordentligt. Og så vil massøren langt fra have de optimale betingelser for at levere en virksom og effektiv massage.

En børnemassage er blidere end en voksen massage. Massøren vil være mere intuitiv og indfølende i sin tilgang, og ikke gå alt for direkte på problem områderne. Når det er et lille barn som skal masseres vil massøren være meget opmærksom på barnets non verbale signaler. Det er nemlig ikke sikkert at barnet vil være i stand til at udtrykke sine følelser i ord.

Hvor kan jeg finde en dygtig massør som er ekspert i børnemassage?

På Frederiksberg, nærmere betegnet Nordre Fasanvej, finder du Harmoni & Balance, som er ejet og drevet af massør Charlotte Birch Christensen.

Hos Harmoni & Balance kan du altid få hjælp til at vælge den rette massage til dit barn. Charlotte Birch Christensen har mange års erfaring inden for børnemassage og vil med sikkerhed kunne hjælpe dit barn til øget velvære.

Charlotte Birch Christensen arbejder intuitivt med massage og terapi, og har en holistisk tilgang til især behandling af børn. Læs mere på https://harmoni-balance.dk/boernemassage/