Hvordan vil boligen tage sig ud med flere indvendig døre?

21 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

For tiden er det mest på mode at åbne rummene op ved at fjerne vægge, så der stort set kun er de bærende af slagsen tilbage.

Men hvis man får børn, så er man måske nødt til at bygge til, så man kan skabe flere lokaler og omdanne dem til private værelser, og hvis det ikke kan lade sig gøre, så må man forsøge at skabe nogle i det lokaler, som man allerede har.

Det er jo begrænset, hvor længe søskende kan holde ud at bo i samme lokale, og så kan det være smart med et hobbyrum, et hjemmekontor eller lignende.

Den slags kræver jo nogle døre, og her er der behov for indvendige døre.

Men andre gange er det måske ikke så meget et praktisk behov, end at det er en æstetisk forandring, man ønsker sig, hvor man så undskylder sig selv med nogle praktiske behov som forklaringen på, hvorfor man ønsker at skabe flere rum og opdelinger derhjemme.

indvendige døre

Indvendige døre skaber et helt andet miljø derhjemme

Måske er man bare blevet træt af indretningen derhjemme, og man kan ikke rykke rundt på flere møbler, male om eller sætte malerier op, end at man føler, man har set det hele før.

Så det er på tide med en renovering, fordi man gerne vil føle, man får et nyt hjem, uden man ligefrem skal flytte.

Og selvom det ikke er moderne, så kan det jo være en plan at skabe flere værelser og fælleslokaler, end at der partout skal være overgange fra for eksempel køkken til stue, men så man deler de områder op, som man så det i gamle dage.

Men det behøver slet ikke se gammeldags ud, for man kan få sig nogle flotte indvendige døre, der gør, at man stadig føler, man bor i et moderne hjem, selvom man følger en tidligere trend.