Hvis dine trægulve har set bedre dage, så læs med her

28 februar 2022
Kamilla Tolnø

advertorial

Trægulvene er utroligt populære i de danske hjem, og det er ikke uden grund. Trægulvene byder nemlig på utallige fordele og fås samtidig til en pris, hvor de fleste kan være med.

Udseendet på trægulve kan varieres en del, alt efter hvilken træsort og behandling man vælger. Og samtidig er trægulve langtidsholdbare, praktiske og hårdføre.

Men selvom de generelt kan modstå meget, holder ingen trægulve for evigt. De bliver med tiden skæmmet af hakker og ridser fra fx dyrepoter, børn og møbler.

Heldigvis kan man relativt hurtigt og nemt få fixet sine gulve og gjort dem så gode som nye igen. Med lidt hjælp fra en professionel gulvmand kan man for en overskuelig pris give sin bolig et gevaldigt ansigtsløft.

gulvafslibning i Jylland

Kan man ikke slibe sine gulve selv?

En renovering af trægulve vil typisk foregå sådan, at man går ind og sliber det øverste lag af gulvet af. På den måde bliver alle de grimme skader i overfladen fjernet, og man kommer ned til det rene og friske træ nedenunder.

Det skal derefter efterbehandles for at forsegle det friske træ, hvilket eksempelvis gøres med olie, lud eller lak.

Du kan læse mere om proceduren på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-jylland/ .

Man kan godt slibe sine gulve selv, hvis man har erfaring og viden på området. Men har man ikke det, er det helt klart den bedste idé at overlade det til professionelle folk.

Indhent et tilbud med det samme

Trænger dine gulve til en kærlig hånd, eller går du med tanker om at sælge din bolig, kan det være en smart løsning at få slebet sine gulve.

Men man vil naturligvis gerne have en idé om prislejet, inden man beslutter sig.

Derfor er det godt at vide, at man altid kan kontakte et gulvfirma og få et helt uforpligtende tilbud på ens opgave, inden man tager en beslutning og kaster sig ud i det.