Hjælp til at vælge den rette dør

28 januar 2022
Steffen Pedersen

advertorial

Der findes et stort udvalg af facade døre og der er massere af muligheder for at få det i en farve og materiale som du ønsker. Hvis du mangler inspiration så kan du følge med i artiklen her, vi har en masse ideer til hvordan din dør kan se ud.

Dörrar

Hvilket materiale skal døren være i?

Der findes flere muligheder for materiale af døren, du skal til din fordel vælge en der passer til huset. Det kan være du gerne vil have en trædør som er massiv, da den er let at reparere. Det kan også være du vil have en dør der ikke skal vedligeholdes og har en lang levetid, så skal du have fat i en PVC eller Plast dør. Hvis du vil have en solid dør, så kan det være du skal have en i aluminium.

Hvilken vej skal døren åbne?

Overvej nøje om døren skal åbne ind ad eller ud ad. Og hvilken side du skal have døren hængslet på kommer meget an på dit indgang til dit hjem, så gør nogen tanker omkring dette. Hvis du har pladsmangel er det bedste døren åbner udad.

Hvilken type glas?

Hvilken type glas, det kan være en god ide at vælge en facade dør med glas da det giver et bedre lysindfald. Naturligt lys kan være vigtigt hvis man vil gøre det mere hyggeligt. Man kan både vælge et 2 lags og 3 lags glas isolering. Man kan også vælge om det skal være solreducerende glas, for at det ikke bliver for varmt om sommeren.

Hvem kan jeg købe det af?

Du kan købe det af forskellige udbydere, du kan til din fordel lave undersøgelser online, for at finde dit bedste match. Vi har også fundet frem til en udbyder som du kan benytte dig af, du kan klikke ind her: klarfonster.se