Find den mest kompetente elektriker i Næstved

04 december 2020
Astrid Pedersen

Har du brug for hjælp til ændring af de faste el installationer i din bolig. Så skal du have fat på en autoriseret elektriker eller el installatør. Og bor du i Næstved eller omegn kan du med fordel vælge Insta A/S.

Hvem er Insta A/S?

Insta A/S er din el installatør i Næstved. Hos Insta A/S løses alle former for el opgaver i såvel privat som i offentligt regi. Insta A/S har igennem årene udført elektriker og installatør arbejde for såvel private erhvervs virksomheder som for bolig ejere og større bolig foreninger samt offentlige institutioner samt inden for industri, produktion og landbrug.

Ingen opgave er for stor eller for lille for Insta A/S som løser alt fra den mindste spjæld opgave – for eksempel oprettelse af nye strøm udtag til stik kontakter eller lampe ophæng – til 400V installationer i forbindelse med modernisering af industrielle anlæg eller IT installationer i virksomheder.

Når du vælger Insta A/S som din elektriker er du garanteret lovlige og tidssvarende installationer som samtidig er både effektive, energirigtige og fremtidssikre. Insta A/S håndterer alt hvad der vedrører elektriker arbejde – og på alle skalaer.

Du kan trygt kontakte Insta A/S hvis du har brug for hjælp til elektriker arbejde i forbindelse med din renovering, eller hvis du bare gerne vil have opgraderet dine eksisterende installationer til mere energibesparende af slagsen. Og så kan du altid få foretaget det lovpligtige eltjek ved salg af ejendom hos Insta A/S.

Når du vælger Insta A/S som din autoriserede elektriker eller el installatør i Næstved er du samtidig garanteret en kompetent og kvalificeret el service. De dygtige medarbejdere hos Insta A/S er altid 100% up to date med de seneste regulativer og standarder, hvilket sikres gennem løbende efteruddannelse og relevante kurser. Og så finder du hos Insta A/S specialister inden for mange forskellige områder, for eksempel energi optimering eller sikring og alarm.

Læs mere, og kontakt Insta A/S, via hjemmesiden insta-as.dk