Find den bedste og reneste flaskegas online

25 november 2020
Astrid Pedersen

Skal du bruge gas på flasker til din virksomhed? Så bør du vælge en solid leverandør af flaskegas – for eksempel Primagaz.

Hvorfor skal jeg købe flaskegas hos Primagaz?

Der er mange gode grunde til at du som erhvervskunde skal vælge Primagaz som din leverandør af flaskegas. For det første er Primagaz leveringsdygtig i LPG – den reneste form for biogas der findes på markedet. Du får ikke renere gas til erhvervs anvendelse noget andet sted i landet. Og så leveres flaskegas fra Primagaz på gasflasker i høj kvalitet, og i mange forskellige størrelser.

For det andet kan du som kunde forvente en meget høj leverings sikkerhed på flaskegas fra Primagaz. Primagaz leverer flaskegas over hele Danmark – direkte til døren når du står og skal bruge det. Og for det tredje er Primagaz en fleksibel og kundevenlig leverandør af flaskegas. Hvis du ikke selv er i besiddelse af gasflasker kan du låne dem af Primagaz. På den måde kan du hurtigt komme i gang uden at skulle have den store tegnebog frem.

Når du vælger Primagaz som din leverandør af flaskegas kan du være sikker på at få den rette support hele vejen igennem. Primagaz hjælper dig gerne med at skifte til flaskegas så du kan komme hurtigt ud over stepperne. Du kan bestille flaskegas online døgnet rundt, og slipper dermed for at hænge i røret på tidspunkter hvor du selv har travlt. Og så er det nemt at skifte fra LPG gas til den ekstra og særligt bæredygtige BioLPG, hvis du ønsker en endnu grønnere virksomheds profil.

Primagaz er en del af SHV Energy som er markedsledende inden for LPG leverancer i 28 lande. Når du køber BioLPG gennem Primagaz støtter du den globale produktion af den miljø og klima venlige gas type som er fremstillet ved hjælp af biomasse anlæg. Læs mere om LPG og BioLPG på Primagaz.dk