Er du træt af at hænge fast i den samme rille. Og vil du gerne udvikle et mere positivt og konstruktivt livssyn? Så kan der være hjælp at hente hos en dygtig psykolog.

Hvad laver en psykolog?

En psykolog som arbejder i selvstændig praksis beskæftiger sig som regel med alle former for samtale baseret terapi. Der kan være stor forskel på fremgangsmåden de enkelte psykologer imellem – men langt de fleste psykologer bruger samtalen som medium for den terapeutiske behandling.

I Danmark er terapi former så som kognitiv terapi, eksistentiel terapi og metakognitiv terapi blandt de mest udbredte. Stort set ingen autoriserede psykologer benytter den freudianske eller jungianske psykoanalyse længere, og mere eksotiske retninger så som adfærdspsykologi, gestaltpsykologi, antipsykiatri og perceptionspsykologi har aldrig rigtig vundet genklang i den gængse psykolog praksis.

Hvilken psykolog skal jeg vælge?

Det er samtidig de færreste psykologer som entydigt anvender en enkelt terapi form. Langt de fleste psykologer i Danmark har indsigt i de forskellige metoder og vil applicere disse efter behov.

Vurderer din psykolog således at du vil have mere glæde af metakognitiv terapi terapi eller eksistentiel terapi frem for eksempelvis kognitiv terapi vil han eller hun lade behandlingen forløbe herefter. Og du kan altid være sikker på at din psykolog altid vil holde dig informeret hvis der ikke sker fremskridt i forbindelse med behandlingen.

Hvor kan jeg gå til psykolog i Odense?

Er du bosat i Odense eller omegn, og leder du efter en kompetent autoriseret psykolog i dit lokal område, kan du med fordel vælge Jens Henrik Thormann. Jens Henrik Thormann er en af de mest erfarne psykologer i Odense og vil med sikkerhed kunne tilbyde dig professionel hjælp i form af terapi og psykologisk indsigt. Du kan læse mere om autoriseret psykolog Jens Henrik Thormann, og booke din første konsultation, på psykologpraksis-odense.dk