Et Dax-kursus kan ikke tilpasses dig

22 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Vi føler alle sammen, at vi er verdens navle, og det er vi da også for os selv, for vi er den vigtigste person i vores eget liv før alle andre, for kan vi ikke hjælpe os selv, så kan vi ikke hjælpe andre – det skal vi have overskud til.

Men det kan også nogle gange gøre, at vi glemmer andres behov og tager hensyn til dem, og det er lidt uheldigt i en tid, hvor vi har indset, at vi skal stødte hinanden og løfte i samlet flok, hvis vi vil gøre en markant forskel.

Vi lever i en individuel tid, og der er lidt for mange af os, der tror, at vi kan få tilpasset tingene efter vores egne behov, selvom der skal tages hensyn til andre også samtidig.

Dette kunne være, når man skal på et Dax-kursus med Dax workshops, for her vil man måske høre, om tingene kan gøres efter, hvordan man selv er.

dax kurser

Man skal tilpasse sig Dax-kurset og ikke omvendt

Det kan være alt fra, at man afbryder kursusundervisningen for meget, fordi man lige skal høre, om man har forstået det korrekt, selvom man kunne spørge i pauserne, eller man kunne spørge efter undervisningen eller læse videre derhjemme.

Og så er det helt frem til, at man hører, om man ikke kan få lagt kurset efter ens egen tidsplan, som om man så helt har overset, at der er andre på det her kursus, som der også skulle tilpasse deres planer, så de kunne være med på det her kursus.

Man er ikke mere værd end de andre, og hvis man ikke kan finde ud at fungere på den måde socialt sammen med andre og tage hensyn, så må man forsøge at se, om man kan finde en udbyder af dette kursus, hvor man kan få eneundervisning.