Pandekager er en sikker vinder – både hos børn og voksne. Ikke alene smager de utroligt lækkert i sig selv, men de kan også varieres i det uendelige med topping og fyld som fx marmelade, kanelsukker, is og meget mere. Og tilføjer man bananer i selve pandekagedejen, får man en utroligt lækker og sød smag, uden at man behøver overdrive med sukkeret. Hvis du gerne vil kunne nyde en lækker, lun pandekage med god samvittighed, kan bananpandekager være en idé at prøve. Denne slags pandekager er ikke alene velegnede til dessert og fødselsdage, men kan også indgå som en del af brunch eller morgenmad i weekenden.

Bananer giver et ekstra twist

Der er intet i vejen med helt almindelige pandekager. Men når man først har smagt bananpandekager, er det tvivlsomt, at man går tilbage til den gamle version. Bananer egner sig utroligt godt i bagværk, da de tilføjer en ekstra sødme og cremet fornemmelse. Det gør samtidig, at man kan skrue ned for sukkeret, så man kan spise en ekstra pandekage uden at vælte kaloriebudgettet. Bananpandekagerne vil uden tvivl blive en favorit til både festlige begivenheder, og når man trænger til lidt ekstra forkælelse i hverdagen. Samtidig er de både utroligt nemme og hurtige at lave.

Prøv noget nyt – og bliv overbevist

Måske tænker du, at bananpandekager lyder lidt for specielt til at være godt. Men de er på kort tid blevet utroligt populære blandt både børn og voksne, og det er ikke uden grund. Kombinationen af den cremede konsistens og den søde, aromatiske smag er virkelig en vinder. Samtidig går smagen af banan også godt sammen med andre frugter, nødder eller chokolade. Derfor er det kun fantasien, der sætter grænser, når bananpandekagerne skal pyntes. Har du endnu ikke prøvet bananpandekagerne, er det på tide at give det et forsøg og blive overbevist om deres potentiale.