Derfor skal du vælge en cuppingbehandling til dine muskler

14 april 2020
Silje Hansen
Derfor skal du vælge en cuppingbehandling til dine muskler

Cupping behandlingen er med årene blevet utrolig populært i Danmark. Særligt oplever vi at flere og flere sportsfolk benytter sig af denne behandling, for at restituere bedre. Når kroppen bliver udsat for den mængde stress og pres vi alle lægger på den i disse tider, er det meget normalt, at vores krop vil reagere på de spændinger der er i kroppen.

Det kommer både, hvis du dyrker sport eller ikke dyrker motion. Cupping behandlingen er derfor ideelt for alle. Det en medicin og behandling, som oprindeligt stammer fra Kina. Cupping behandlingen har den effekt, at den sætter bevægelse i kroppens energi. Det hjælper med at løsne kroppen op, hvis du store spændinger. Hvis du har ømme muskler og led, kan det også være med til at lindre smerten. 

Hvordan foregår cupping?

Cupping foregår ved at kopperne placeres på udvalgte steder på kroppen. Det vil være i områder, hvor du måske er mest spændt i kroppen eller er øm. Her vil kopperne sættes fast på kroppen ved at det suger sig ind til huden. Der bliver dannet et vakuum i koppen, så din hud bliver suget helt ind. Til forskel fra massage, vil du opleve det modsatte her. Her trykker man ikke på kroppen, men bliver i stedet hevet ud. 

Der er heldigvis ingen bivirkninger ved denne behandling. Det eneste du vil opleve, er at du får blå og røde mærker i de område, hvor kopperne har sat sig på huden. Det går heldigvis hurtigt væk igen, og er ikke farlige. Du vil måske være lidt ekstra sensitiv i disse områder i en dag eller to. 

Hvem kan hjælpe med at udføre cupping?

Er du på jagt efter et sted, hvor du kan få en professionel cupping, kan du starte med at søge online. Vi har undersøgt markedet lidt for dig, så du er sikker på at du finder en kompetent og anerkendt behandler. Besøg dem her http://www.lacuhrakupunktur.dk/cupping.