Beskyt familiens hjem med videoovervågning

07 december 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Hvis du ønsker at gøre en effektiv indsats for at beskytte din og din families bolig mod indbrud er der masser af tiltag du kan udføre. Først og fremmest er det en god idé at alliere sig med naboerne.

Hvis du og dine naboer støtter op om det der kaldes Operation Nabohjælp kan I hjælpe hinanden med at undgå indbrud. Dine naboer vil holde øje med dit hus år du og familien ikke er hjemme – og vice versa. I kan for eksempel vande hinandens blomster, slå græs i hinandens haver, tømme postkasser og fylde affaldscontainere. Og så vil hjemmet fremstå beboet selv om familien er bortrejst.

Der ud over kan du selvfølgelig med stor fordel installere moderne låse på alle potentielle indgangspartier – her under også terrassedøre og større vinduer. Låse systemet bør suppleres af effektive alarmer som kan udløse såvel en sirene som et opkald til en vagt central. Og endelig kan du opsætte kameraer til videoovervågning udendørs og indendørs.

image

Videoovervågning – effektiv forebyggelse af indbrud

Med et eller flere synligt opsatte overvågningskameraer ved husets indgangspartier kan du opnå en afskrækkende effekt. Ingen har lyst til at havne på film i færd med at udføre et lyssky forehavende. Derfor kan din udendørs videoovervågning faktisk forebygge indbrud.

Sætter du overvågningskameraer op indendørs vil du samtidig kunne få knivskarp dokumentation for forbrydelsen. Denne kan hjælpe politiet i forbindelse med opklarings arbejdet, og kan samtidig give forsikringsselskabet de beviser de har brug for i forbindelse med udregning af din forsikrings sum.

Dertil kommer at du i mange tilfælde faktisk vil kunne opnå en lavere forsikrings præmie hvis du vælger at udruste din bolig med både alarmer, moderne låse, og videoovervågning.

Du kan nemt selv indkøbe, montere og installere dine overvågningskameraer til videoovervågning. Klik ind på dkkamera.dk og find det bedste udstyr til dette formål.